SEO-teksten vertalen

SEO-teksten vertalen

Wil jij SEO-teksten laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van SEO-teksten en andere webteksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN SEO-TEKSTEN

Gevonden worden op Google

SEO staat voor Search Engine Optimization. Je gaat via SEO mensen naar je website lokken via het Google zoeknetwerk. Dit gaat echter niet zonder goede SEO-teksten. De teksten op je website moeten zo geschreven zijn dat Google er relevante zoekwoorden int terugvindt. Zo kan Google jouw website tonen bij een zoekopdracht met dat zoekwoord. Tegelijk moeten je teksten niet uitpuilen van de zoekwoorden. Ze moeten ook aangenaam leesbaar blijven voor de klant. Een goede afweging tussen SEO-optimalisatie en leesbaarheid voor de klant is dus cruciaal voor goede SEO-teksen. Dat is ook zo in een andere taal. SEO-teksten vertalen is dus meer dan een letterlijke vertaling van websiteteksten. Meer info over SEO-teksten en Google Ads vind je hier.

Andere taal, andere zoekwoorden

De juiste zoekwoorden in je SEO-teksten steken is cruciaal om gevonden te worden op Google. De manier van zoeken, en daarmee ook de zoekwoorden, kunnen echter verschillen tussen talen. De juiste vertaling van een zoekwoord is zelden de letterlijke vertaling. Daarom is een grondig zoekwoordonderzoek aangewezen voor de vertaling van SEO-teksten. De vertalers van Lingohopper zijn steeds native speakers en weten in grote lijnen al welke zoekwoorden relevant zijn in de doeltaal.

Hoe vertaalt lingohopper jouw SEO-TEKSTEN?

Zoekwoordanalyse

Om je teksten zo goed en hoog mogelijk te laten verschijnen in Google, heb je de juiste zoekwoorden nodig. Dit zijn echter niet zomaar de letterlijk vertalingen van de huidige zoekwoorden. Een grondige zoekwoordanalyse is dus een must. De professionele vertalers van Lingohopper zijn steeds ervaren native speakers en weten wel al in grote lijnen welke zoekwoorden relevant kunnen zijn.

De SEO-teksten vertalen

Na de zoekwoordanalyse gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen de SEO-teksten op zo’n manier dat jouw website hoog tevoorschijn komt op Google. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde SEO-teksten

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde SEO-teksten altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW SEO-TEKSTEN?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo is er steeds een goede afweging tussen relevante Google zoekwoorden en de leesbaarheid voor de klant.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE SEO-TEKSTEN VERTAALD

De meest populaire talen om SEO-teksten in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

SEO-teksten laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde SEO-teksten. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.