Ondernemingsplan vertalen

Ondernemingsplan vertalen

Wil jij je ondernemingsplan laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van ondernemingsplannen en andere bedrijfsdocumenten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN ONDERNEMINGSPLAN

Correct vertalen en aantrekkelijk maken

In een ondernemingsplan staat beschreven waar je bedrijf voor staat en waar je ermee naartoe wilt op lange termijn. Je bepaalt de strategische stappen die je als bedrijf wil zetten. Een goed ondernemingsplan maakt je bedrijf aantrekkelijker bij andere partijen, zoals leveranciers en verzekeraars. Een goede vertaling van je ondernemingsplan is dus cruciaal om zakenpartners uit het buitenland aan te trekken. De vertalers van vertaalbureau Lingohopper vertalen jouw ondernemingsplan niet enkel correct, maar ze zorgen voor een aantrekkelijke stijl en structuur voor anderstalige stakeholders.

Hoe vertaalt lingohopper jouw ondernemingsplan?

De doelgroep bepalen

Een ondernemingsplan helpt niet enkel beginnende bedrijven bij de opstart. Ze zijn ook handig bij gevestigde bedrijven om overzicht over de organisatie te behouden en om stakeholders aan te trekken. Een ondernemingsplan moet dus goed geschreven worden voor collega’s binnen het bedrijf, maar ook voor stakeholders als leveranciers en investeerders. Daarom kijken we eerst naar wie het ondernemingsplan gericht moet zijn voordat we beginnen met vertalen.

Het ondernemingsplan vertalen

Na de analyse van de doelgroep van het ondernemingsplan gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen je ondernemingsplan op zo’n manier dat hij duidelijk en gestructureerd is voor mensen binnen het bedrijf, maar ook voor stakeholders. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van het vertaalde ondernemingsplan

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we het vertaalde ondernemingsplan altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW ONDERNEMINGSPLAN?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo blijft je ondernemingsplan logisch opgebouwd en gestructureerd en promoot hij je bedrijf bij stakeholders.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE ondernemingsplannen VERTAALD

De meest populaire talen om een ondernemingsplan in te vertalen:

  • Vertaling van ondernemingsplan in het Frans.
  • Vertaling van ondernemingsplan in het Engels.
  • Vertaling van ondernemingsplan in het Duits.
  • Vertaling van ondernemingsplan in het Nederlands.
  • Vertaling van ondernemingsplan in het Spaans.

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Je ondernemingsplan laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor een nauwkeurig vertaald ondernemingsplan. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.