Verzekeringscontract vertalen

Verzekeringscontract vertalen

Wil jij je verzekeringscontract laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van verzekeringscontracten en andere verzekeringsteksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN VERZEKERINGSCONTRACT

Volledig en exact vertaald

Een verzekeringscontract is een officieel document en moet voor anderstaligen dus perfect vertaald zijn. Een contract moet steeds zeer nauwkeurig en in een specifieke stijl vertaald worden. Verzekeringscontracten moeten dus tot in de puntjes in orde zijn, ook de vertalingen ervan. De vertalers van Lingohopper hebben jarenlange ervaring met het vertalen van contracten en kunnen jouw verzekeringscontract dus perfect omzetten naar een andere taal.

Hoe vertaalt lingohopper jouw VERZEKERINGSCONTRACT?

Het verzekeringscontract nauwkeurig vertalen

We vertalen het verzekeringscontract op zo’n manier dat de informatie en juridisch relevante informatie die er in staat steeds volledig en correct blijft. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaling

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we het vertaalde verzekeringscontract altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW VERZEKERINGSCONTRACT?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo blijft de informatie van je verzekeringscontract exact dezelfde en zijn ze perfect bruikbaar voor de nieuwe doelgroep.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE VERZEKERINGSCONTRACTEN VERTAALD

De meest populaire talen om een verzekeringscontract in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Een verzekeringscontract laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde verzekeringscontracten. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.