Explainer video vertalen

Explainer video vertalen

Wil jij een explainer video laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van explainer video’s.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN EXPLAINER VIDEO

De juiste vertaling op het juiste moment

Bij het voorzien van ondertitels voor een video is het uiteraard belangrijk dat de juiste vertaling op het juiste moment in beeld komt. Hierbij moet ook rekening gehouden worden met de lengte van de tekst. Een relatief korte gesproken zin kan in een andere taal soms een lange tekst worden. Toch moet de uitleg van de explainer video binnen de bepaalde tijdsduur getoond worden. Hierbij is creatief vertalen vaak een must.

Volledig en duidelijk vertalen

Explainer video’s zijn perfect om een bepaalde situatie, de werking van een product of een gemaakte bedrijfsbeslissing toe te lichten. Het is vanzelfsprekend dat alle informatie hierin goed afgewogen moet zijn en dat alle info duidelijk aan bod komt. In de ondertiteling van en explainer video moet dit ook het geval zijn. Alle informatie moet op een duidelijke manier op het juiste moment in beeld komen. Zo blijft de explainer video te allen tijde even duidelijk voor de kijker, in welke taal dan ook.

Hoe vertaalt lingohopper jouw EXPLAINER Video?

De boodschap en info van de video interpreteren

De explainer video die je wilt vertalen wordt eerst grondig geanalyseerd om te weten wat de uiteindelijke boodschap is en hoe die gebracht moet worden. Alle info moet op dezelfde manier als het origineel gebracht worden in de ondertiteling. Daarom bekijken we eerst nauwkeurig de originele video.

De explainer video vertalen

Na de analyse van de originele explainer video gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen de video op zo’n manier dat alle informatie duidelijk overgebracht wordt in dezelfde stijl. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde explainer video

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde explainer video altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW VIDEO?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle video’s worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo behoudt de explainer video zijn boodschap en werk hij optimaal bij de nieuwe doelgroep.

Wil jij eens GRATIS proeven van onze vertaalkwaliteit?

Stuur ons dan je brontekst (<300 woorden) en wij sturen je onze top-notch vertaling ter beoordeling toe.
Proef en overtuig jezelf!

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE EXPLAINER VIDEO’S VERTAALD

De meest populaire talen om een explainer video in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een explainer video laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde explainer video’s. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.