CMS vertalen

CMS vertalen

Wil jij een CMS laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van CMS en andere software.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN CMS

Geen tekstdocumenten

CMS, of contentmanagementsysteem, is een software die je helpt om de inhoud van een website of app te veranderen zonder daarvoor veel technische kennis te moeten hebben. WordPress is misschien wel het bekendste CMS. Tekst wordt hierin geplaatst zonder opmaak en verschijnt aangepast op de website. Er is dus eigenlijk geen sprake van echte tekstdocumenten. Inhoud wordt in het CMS geplaats en verschijnt op de website. Teksten die in een CMS verwerkt zijn kunnen zonder problemen vertaald worden door de professionele vertalers van Lingohopper. Zo zijn uw websiteteksten perfect vertaald voor de anderstalige doelgroep.

Hoe vertaalt lingohopper jouw CMS?

De tekst uit het CMS halen

Dankzij moderne technologie slagen wij er meestal in om de websiteteksten uit het CMS halen en terugzetten. We zetten de teksten in het CMS om naar echte tekstdocumenten en vertalen die. Achteraf zetten we de vertaalde teksten terug in het CMS. Hierdoor kunnen we ook een beter beeld krijgen van het geheel. We kunnen de websiteteksten zo ook logischer opbouwen en beter structureren.

Het CMS vertalen

Nadat we de tekst uit het CMS hebben gehaald, gaan we over tot de effectieve vertaling van de teksten. Alle vertalingen gebeuren bij vertaalbureau Lingohopper door native speakers. We vertalen het CMS op zo’n manier dat alle informatie perfect en volledig vertaald wordt en dat de lay-out van de website onveranderd blijft. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van het vertaalde CMS

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we het vertaalde CMS altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW CMS?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo zijn alle teksten uit het CMS volledig en correct vertaald.

IN DEZE TALEN WORDt het vaakst een CMS VERTAALD

De meest populaire talen om een CMS in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een CMS laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor een nauwkeurig vertaald CMS. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.