Reportage vertalen

Reportage vertalen

Wil jij een reportage laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van reportages en andere publicaties.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN REPORTAGE

Nieuwswaarde

Een reportage is een uitgebreid artikel dat informeert over een situatie met nieuwswaarde. Een reportage kan onder meer gepubliceerd worden in de krant, in een magazine en op televisie. Maar om een reportage te laten publiceren, moet de nieuwswaarde ervan wel duidelijk en aantrekkelijk gebracht worden.

Bij de vertaling van een reportage is dat niet anders. Een reportage moet ook in andere talen nieuwswaarde op een attractieve manier brengen. De vertalers van Lingohopper hebben jarenlange ervaring met het vertalen van reportages. Ze vertalen jouw reportage dus om zo’n manier dat ze gepubliceerd kan worden in een andere taal.

Hoe vertaalt lingohopper jouw REPORTAGE?

De reportage vertalen

De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen jouw reportage op zo’n manier dat ze informeert, nieuwswaarde heeft en aangenaam leesbaar is bij de anderstalige doelgroep. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde reportage

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde reportage altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW REPORTAGE?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo behoudt de reportage haar nieuwswaarde en is ze attractief voor de anderstalige doelgroep.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE REPORTAGES VERTAALD

De meest populaire talen om reportages in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een reportage laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde reportages. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.