MIS vertalen

MIS vertalen

Wil jij je MIS laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van MIS en andere software.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN MIS

Enorm veel informatie

Het MIS verzamelt alle gegevens en informatie van je bedrijf en bundelt ze. Het heeft als doel om een beter overzicht te krijgen van je organisatie en om zo beter beslissingen te kunnen nemen. Voor buitenlandse filialen van je bedrijf moet deze hoop aan informatie uiteraard correct vertaald worden. De vertalers van Lingohopper hebben jarenlange ervaring met het vertalen van MIS en andere software. Ze kunnen jouw geëxporteerde teksten dus perfect vertalen en terugleveren.

Hoe vertaalt lingohopper jouw MIS?

Het MIS vertalen

Alle vertalingen gebeuren bij vertaalbureau Lingohopper door native speakers. We vertalen jouw MIS op zo’n manier dat alle informatie perfect en volledig vertaald is, en dat alle informatie raadpleegbaar is voor alle filialen van je onderneming in binnen-en buitenland. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde MIS

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde MIS altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW MIS?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo wordt alle data uit het MIS volledig en correct vertaald.

IN DEZE TALEN WORDt het vaakst een MIS VERTAALD

De meest populaire talen om een MIS in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een MIS laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor een nauwkeurig vertaalde MIS. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.