Sollicitatiebrief vertalen

Sollicitatiebrief vertalen

Wil jij een sollicitatiebrief laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van sollicitatiebrieven en andere persoonlijke documenten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN SOLLICITATIEBRIEF

Professioneel en correct vertaald

Een goede sollicitatiebrief kan je kansen op een job aanzienlijk verhogen. Dat geldt ook voor sollicitaties in een andere taal. Als je wilt gaan solliciteren in een andere taal, is je taalkennis wellicht al in orde. Maar met een vertaling van Lingohopper kun je 100% zeker zijn dat er geen taalfouten in je sollicitatiebrief staan. Onze professionele vertalers zorgen voor een perfecte sollicitatiebrief die een professionele indruk nalaat bij werkgevers.

De juiste schrijfstijl

De manier van solliciteren kan verschillen van land tot land. Sommige zaken zijn belangrijker in het ene land dan in het andere. Daarom worden alle teksten bij Lingohopper vertaald door moedertaalsprekers. Zij weten het beste welke schrijfstijl geschikt is in de doeltaal.

Hoe vertaalt lingohopper jouw sollicitatiebrief?

De sollicitatiebrief vertalen

De vertalingen gebeuren bij Lingohopper steeds door native speakers. We vertalen jouw sollicitatiebrief op zo’n manier dat deze niet enkel correct is, maar ook een zakelijke, professionele indruk geeft aan de werkgever. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van het vertaalde sollicitatiebrief

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde sollicitatiebrief altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW SOLLICITATIEBRIEF?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo is jouw sollicitatiebrief zeker perfect vertaald en geeft hij een goede, professionele eerste indruk aan werkgevers.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE sollicitatiebrieven VERTAALD

De meest populaire talen om een sollicitatiebrief in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een sollicitatiebrief laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde sollicitatiebrieven. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.