ERP vertalen

ERP vertalen

Wil jij een ERP laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van ERP en andere software.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN ERP

Enorm veel informatie

Een ERP, of Enterprise Resource Planning, is een software die alle data binnen een bedrijf bundelt en beschikbaar maakt voor iedere afdeling. Het is een bundeling van verschillende software om data te verwerken. Dit maakt het werk efficiënter, omdat iedereen de data kan raadplegen en omdat de data slechts één keer moet ingegeven worden.

Om je ERP ook te gebruiken in buitenlandse filialen, moet deze hoop informatie uiteraard correct vertaald worden. De professionele vertalers van Lingohopper hebben jarenlange ervaring met het vertalen van software voor bedrijven. Ze kunnen dus ook jouw ERP perfect vertalen.

Hoe vertaalt lingohopper jouw ERP?

Het ERP vertalen

Alle vertalingen gebeuren bij vertaalbureau Lingohopper door native speakers. We vertalen de ERP op zo’n manier dat alle informatie perfect en volledig vertaald wordt en dat de data voor alle filialen van het bedrijf raadpleegbaar wordt. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde ERP

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde ERP altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW ERP?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo is alle informatie uit het ERP volledig en correct vertaald.

IN DEZE TALEN WORDt het vaakst een ERP VERTAALD

De meest populaire talen om een CMS in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een ERP laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor een nauwkeurig vertaalde ERP. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.