App vertalen

App vertalen

Wil jij een app laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van apps en andere software.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN APP

User experience

Een app is vaak een soort website voor mobiele gebruikers. Men kan er producten van een bedrijf kopen of diensten gebruiken via het internet. Een app wordt het vaakst geraadpleegd op een smartphone, waar weinig ruimte is voor tekst. De teksten die erop staan moeten dus zo compact mogelijk zijn zodat de app makkelijk te gebruiken blijft.

Hoe vertaalt lingohopper jouw APP?

De app vertalen

Alle vertalingen gebeuren bij vertaalbureau Lingohopper door native speakers. We vertalen jouw app op zo’n manier dat alle informatie perfect en volledig vertaald is en dat de gebruiksvriendelijkheid minstens even goed blijft. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde app

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde app altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW APP?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo zijn alle teksten uit de app volledig en correct vertaald.

IN DEZE TALEN WORDt het vaakst een APP VERTAALD

De meest populaire talen om een app in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een app laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor een nauwkeurig vertaalde app. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.