Engels vertaalbureau

ENGELS VERTAALBUREAU MET EEN STERKE KNOWHOW

Een tekst laten vertalen in het Engels?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze Engelse vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en zorgen voor nauwkeurige Engelse vertalingen.

WAAROM VERTALEN IN HET ENGELS?

Groot bereik

Engels is een van de oudste talen van de planeet. De eerste vormen van het huidige Engels werden al in de 5e eeuw gesproken. Vandaag is het Engels de meest gesproken taal ter wereld, mede door de invloeden van Groot-Brittannië en de Verenigde Staten op de wereld. Naar schatting zijn er meer dan 2 miljard mensen die Engels spreken. Na het Chinees en het Spaans heeft het Engels ook de meeste moedertaalsprekers ter wereld. Engels wordt over de hele wereld gesproken en is vaak de voertaal bij het zakendoen tussen anderstalige partners.

Engels als tweede taal in Europa

Iedereen en niemand spreekt Engels

Het grote gevaar is dat iedereen wel wat Engels kan, maar dat er toch verschillen in uitspraak, betekenis en cultuur zijn. Deze verschillen kunnen voor verwarring en miscommunicaties zorgen. Daarom is het van groot belang om in correct Engels te kunnen communiceren. Een Engelse vertaling door een native speaker is dus zeker een goed idee.

Engelse vertalingen om zaken te doen in Europa

Engels is als het ware de voertaal van Europa. Het is de standaardtaal in Europese instanties en het wordt het vaakst gebruik bij internationaal zakendoen. Bedrijven verwachten van elkaar dat er in het Engels kan gecommuniceerd worden. Consumenten verwachten dat ze in het Engels kunnen kopen bij een anderstalig bedrijf. Zorg dus dat zaken als je website, algemene voorwaarden en app steeds ook in het Engels vertaald zijn. Met een juiste Engelse vertaling spreek je veel meer personen aan dan enkel Britten en Amerikanen.

Wil jij eens GRATIS proeven van onze vertaalkwaliteit?

Stuur ons dan je brontekst (<300 woorden) en wij sturen je onze top-notch vertaling ter beoordeling toe.
Proef en overtuig jezelf!

Waarom Lingohopper als Engels vertaalbureau?

Professionele vertalers en native speakers voor jouw Engelse vertaling

Met een correcte Engelse vertaling kun je een enorm grote groep mensen aanspreken. Wereldwijd spreekt en verstaat men Engels, maar het klinkt niet overal hetzelfde. Daarom is het cruciaal om een correcte Engelse vertaling te laten maken door moedertaalsprekers. Zo ben je duidelijk verstaanbaar voor mensen met Engels als moedertaal én mensen met Engels als secundaire of tertiaire taal. Slecht Engels kan ook voor een gevoel van onbetrouwbaarheid zorgen bij klanten en zakenpartners. Kies daarom voor een Engelse vertaling van vertaalbureau Lingohopper. Wij zorgen voor een perfecte vertaling van jouw Engelse teksten, vertaald door professionele vertalers met Engels als moedertaal.

Kwaliteitscontrole

Vergissen is menselijk. Zelfs de beste vertalers maken nu en dan een foutje. Daarom kun je bij Lingohopper rekenen op een uitgebreide kwaliteitscontrole van jouw Engelse vertaling. Zo kunnen wij een correcte, consequente Engelse vertaling garanderen.

Moderne vertaaltechnieken

Vertaalbureau Lingohopper maakt gebruik van moderne vertaalsoftware om jouw tekst niet alleen zo perfect maar ook zo efficiënt mogelijk in het Engels te vertalen. Vertaalsoftware wordt ook vaak een CAT tool genoemd. CAT staat dan voor Computer Assisted Translation. CAT tools zijn geen automatische vertaalmachines, maar helpen de vertaler bij het vertalen. De belangrijkste onderdelen van CAT tools zijn vertaalgeheugens (translation memories) en woordenlijsten (glossaries).

Vertaalgeheugens of translation memories

Vertaalbureau Lingohopper maakt gebruik van vertaalgeheugens of translation memories om vertalingen sneller en dus voordeliger te kunnen maken. Vertaalgeheugens zijn een tool die stukjes uit eerder gemaakte vertalingen onthoudt. Die stukjes vertaling kunnen dan hergebruikt worden in een volgende vertaling te maken. Vertaalgeheugens komen dus ook de consistentie van een reeks vertalingen ten goede. Niettemin moeten hergebruikte stukjes vertaling steeds gecontroleerd worden. Een zelfde stukje tekst kan in verschillende contexten immers een heel andere betekenis hebben en dat weet de software niet. Daarom zorgt Lingohopper steeds voor een uitgebreide kwaliteitscontrole.

Glossaria om elke term juist te vertalen in het Engels

Naast translation memories maken we bij Lingohopper ook gebruik van glossaria. Dit zijn woordenlijsten waarin de vertalingen van specifieke woorden, termen of uitdrukkingen staan. Zijn er in jouw vakgebied specifieke termen die moeilijk te vertalen zijn in het Engels? Of wil jij een woord steeds op een bepaalde manier vertalen? Dan zetten wij dit in jouw glossarium. Zo kunnen we tijdens het vertalen jouw vertaalwensen steeds makkelijk toepassen.

MEEST VOORKOMENDE TALENPAREN MET HET ENGELS

Frequent vertaalde talencombinaties met Engels als brontaal

De meest voorkomende talencombinaties met Engels als brontaal zijn Engels-Frans, Engels-Duits, Engels-Spaans, Engels-Chinees en Engels-Italiaans.

Frequent vertaalde talencombinaties met Engels als doeltaal

De meest voorkomende talencombinaties met Engels als doeltaal zijn Frans-Engels, Duits-Engels, Spaans-Engels, Japans-Engels, Chinees-Engels en Zweeds-Engels.

VAAK VERTAALDE ONDERWERPEN VOOR ENGELSE VERTALINGEN

Populaire onderwerpen om in het Engels te laten vertalen

  • Onze vertalers vertalen ook jouw Websites in het Engels.
  • Onze vertalers vertalen ook jouw Advertenties in het Engels.
  • Onze vertalers vertalen ook jouw Artikels in het Engels.
  • Onze vertalers vertalen ook jouw Brochures en folders in het Engels.
  • Onze vertalers vertalen ook jouw Jaarverslagen in het Engels

ANDERE TALEN

Deze talen kunnen ook interessant zijn voor jou

  • Vertaalbureau Lingohopper maakt ook jouw Duitse vertalingen.
  • Vertaalbureau Lingohopper maakt ook jouw Franse vertalingen.
  • Vertaalbureau Lingohopper maakt ook jouw Spaanse vertalingen.
  • Vertaalbureau Lingohopper maakt ook jouw Japanse vertalingen.
  • Vertaalbureau Lingohopper maakt ook jouw Chinese vertalingen.

Engelse vertaling nodig?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde teksten in en uit het Engels. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.