Polis vertalen

Polis vertalen

Wil jij je polis laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van polissen en andere verzekeringsteksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN POLIS

Volledig en exact vertaald

Een polis aanbieden aan anderstaligen kan niet zonder een perfecte vertaling ervan. Het zijn belangrijke, formele documenten die als schriftelijk bewijs dienen van de afgesloten verzekering. Deze documenten moeten dus tot in de puntjes in orde zijn. Een anderstalige klant die een polis wil afsluiten, moet dit in zijn of haar eigen taal kunnen doen. Met sterk vertaalde polissen kun je dus ook als verzekeraar je doelgroep verbreden.

Hoe vertaalt lingohopper jouw Polis?

De polis nauwkeurig vertalen

We vertalen de polis op zo’n manier dat de informatie die er in staat steeds volledig en correct blijft. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaling

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde polis altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW POLIS?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo blijft de informatie van je polis exact dezelfde en is hij perfect bruikbaar voor de nieuwe doelgroep.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE POLISSEN VERTAALD

De meest populaire talen om een polis in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Je polis laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde polis. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.