Flyer vertalen

Flyer vertalen

Wil jij een flyer laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van flyers en andere marketingteksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN FLYER

Kort en to the point

Op een flyer is er niet veel ruimte om tekst te zetten. Een opvallend beeld met een korte slagzin moeten vaak de boodschap overbrengen naar de doelgroep. Een flyer vertalen vraagt dus ook een creatieve insteek om deze slagzin om te zetten naar een andere taal. De slagzin moet even sterk overkomen in een andere taal. In de meeste gevallen voldoet een letterlijke vertaling hier niet in. Daarom worden bij Lingohopper alle flyers vertaald door ervaren professionele vertalers.

Hoe vertaalt lingohopper jouw flyer?

De tekst en het doel van de flyer juist interpreteren

Er staat doorgaans niet veel tekst op een flyer, maar de tekst die erop stat, moet krachtig de boodschap overbrengen. Deze slagzin moet perfect vertaald worden, zodat de boodschap behouden blijft en even krachtig overkomt. Daarom interpreteren we eerst de tekst van de flyer en het doel dat erachter zit. Enkel zo kan een juiste vertaling gemaakt worden die in een andere taal de lading van de flyer volledig dekt.

De flyer vertalen

Nadat we perfect weten wat het doel en de boodschap van de flyer juist is gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen de flyer op zo’n manier dat de boodschap exact dezelfde blijft, met evenveel slagkracht. Zo komt de flyer op dezelfde manier over bij de anderstalige doelgroep. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

De vertaalde flyer zo specifiek en nauwkeurig mogelijk maken

Flyers moeten snel en efficiënt een boodschap overbrengen naar de doelgroep. De tekst die erop staat moet direct aanspreken en duidelijk de lezer overtuigen. We zorgen er bij vertaalbureau Lingohopper daarom altijd voor dat de vertaalde tekst op de flyer de lading minstens even hard dekt.

Controle van de vertaalde flyer

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde flyers altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW FLYER?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo behoudt de flyer zijn boodschap en krachtige, efficiënte overtuiging.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE FLYERS VERTAALD

De meest populaire talen om flyers in te vertalen:

 • Vertaling van flyers in het Frans.
 • Vertaling van flyers in het Engels.
 • Vertaling van flyers in het Duits.
 • Vertaling van flyers in het Italiaans.
 • Vertaling van flyers in het Spaans.
 • Vertaling van flyers in het Pools.

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Folder vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Brochure vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Drukwerk vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Advertentie vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Slogan vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Banner vertalen.

Laat ik de vertaling van mijn flyer over aan mijn ontwerper of zorg ik er beter zelf voor?

Het antwoord op die vraag krijg je in onze reeks artikelen over het vertalen van grafische bestanden.

Vraag deze interessante artikelen GRATIS aan via het onderstaande formulier. Lees alles over hoe je de vertaling van je flyer het efficiëntst en voordeligst aanpakt.

Wij verwerken jouw gegevens met respect voor jouw privacy en de geldende wetgeving. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij jouw gegevens verwerken.