Prijslijst vertalen

Prijslijst vertalen

Wil jij een prijslijst laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van prijslijsten en andere marketingteksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN PRIJSLIJST

Elk product heeft dezelfde omschrijving

Een prijslijst bevat vaak ook informatie over de producten. Deze informatie moet over verschillende talen heen uiteraard dezelfde blijven. Soms is het nodig om een prijslijst wat creatiever te vertalen om de informatie over het product gelijk te houden. De professionele vertalers van Lingohopper zorgen hiervoor.

Oog voor detail

Bij het vertalen van een prijs lijst heb je een nauwlettend oog voor detail nodig. Bij het overtypen van de prijzen kunnen er al eens fouten gemaakt worden, waardoor er een komma verkeerd staat of twee getallen zijn verwisseld. De vertalers van Lingohopper hebben ervaring in het vertalen van prijslijsten en controleren altijd dat de prijsaanduidingen gelijk blijven.

Hoe vertaalt lingohopper jouw PRIJSLIJSTEN?

Specifieke productinformatie vinden en begrijpen

In sommige sectoren kan er zeer specifieke productinformatie in de prijslijst zitten. Deze bevatten vaktermen die een specifieke vertaling nodig hebben. De vertalers van Lingohopper doen research naar de best passende vertaling. Heb jij een voorkeur voor de vertaling van een specifieke vakterm? Dan zetten we die in je glossarium en vertalen we de termen steeds zoals jij dat wil.

De prijslijst vertalen

Na het analyseren van vaktermen in de prijslijst gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen de prijslijsten op zo’n manier dat de informatie en de prijzen gelijk blijven. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

De vertaalde prijslijst zo compact en kernachtig mogelijk maken

Prijslijsten moeten efficiënt informatie geven over een product en de juiste prijs duidelijk vermelden. Daarom vertalen we prijslijsten met extra oog voor detail. We doen research naar specifieke vaktermen of we maken gebruik van een persoonlijk glossarium. Zo garanderen we perfecte vertalingen van jouw prijslijst.

Controle van de vertaalde prijslijst

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde prijslijst altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW PRIJSLIJST?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo behouden we dezelfde productinformatie en prijzen bij prijslijsten in verschillende talen.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE PRIJSlIJSTEN VERTAALD

De meest populaire talen om prijslijsten in te vertalen:

 • Vertaling van prijslijsten in het Frans.
 • Vertaling van prijslijsten in het Engels.
 • Vertaling van prijslijsten in het Duits.
 • Vertaling van prijslijsten in het Nederlands.
 • Vertaling van prijslijsten in het Italiaans.
 • Vertaling van prijslijsten in het Spaans.

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Flyer vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Brochure vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Advertentie vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Algemene voorwaarden vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Slogan vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Verkoopvoorwaarden vertalen.

Een prijslijst laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde prijslijsten. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.