Testimonialvideo vertalen

Testimonialvideo vertalen

Wil jij een testimonialvideo laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van testimonialvideo’s.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN TESTIMONIALVIDEO

De juiste vertaling op het juiste moment

Bij het voorzien van ondertitels voor een video is het uiteraard belangrijk dat de juiste vertaling op het juiste moment in beeld komt. Hierbij moet ook rekening gehouden worden met de lengte van de tekst. Een relatief korte gesproken zin kan in een andere taal soms een lange tekst worden. Toch moet de uitleg van de testimonialvideo binnen de bepaalde tijdsduur getoond worden. Hierbij is creatief vertalen vaak een must.

Volledig en duidelijk vertalen

Testimonialvideo’s zijn perfect om de ervaringen en tevredenheid van klanten met jouw product of dienst te tonen. Het is vanzelfsprekend dat alle informatie hierin klaar en duidelijk aan bod moet komen. In de ondertiteling van en testimonialvideo moet dit ook het geval zijn. Alle informatie moet op een duidelijke manier op het juiste moment in beeld komen. Zo blijft de testimonialvideo te allen tijde even duidelijk voor de kijker, in welke taal dan ook.

Hoe vertaalt lingohopper jouw TESTIMONIALVideo?

De boodschap en info van de video interpreteren

De testimonialvideo die je wilt vertalen wordt eerst grondig geanalyseerd om te weten wat de uiteindelijke boodschap is en hoe die gebracht moet worden. Alle info moet in de ondertiteling op dezelfde manier als het origineel gebracht worden als in het origineel. Daarom bekijken we eerst nauwkeurig de originele video.

De testimonialvideo vertalen

Na de analyse van de originele testimonialvideo gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen de video op zo’n manier dat alle informatie duidelijk overgebracht wordt in dezelfde stijl. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde testimonialvideo

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde testimonialvideo altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW TESTIMONIALVIDEO?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle video’s worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo behoudt de testimonialvideo zijn boodschap en werk hij optimaal bij de nieuwe doelgroep.

Wil jij eens GRATIS proeven van onze vertaalkwaliteit?

Stuur ons dan je brontekst (<300 woorden) en wij sturen je onze top-notch vertaling ter beoordeling toe.
Proef en overtuig jezelf!

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE TESTIMONIALVIDEO’S VERTAALD

De meest populaire talen om een testimonialvideo in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een testimonialvideo laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde testimonialvideo’s. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.