Cv vertalen

Cv vertalen

Wil jij je cv laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van cv’s en andere persoonlijke documenten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN CV

Juiste stijl

In andere landen kunnen de gewoonten bij het solliciteren verschillend zijn. De stijl waarin een cv is geschreven moet daaraan aangepast worden. De vertalers van Lingohopper zijn steeds moedertaalsprekers en weten dus welke stijl en woordkeuze gangbaar is in de doeltaal.

Consequente, correcte vertaling

Een goed geschreven cv is cruciaal bij het solliciteren. De schrijfstijl en de woordkeuze kunnen de eerste indruk van een werkgever beïnvloeden. Als je gaat solliciteren in een andere taal, heb je de taal wellicht al onder de knie. Maar met een vertaling van Lingohopper kun je zeker zijn van een perfecte vertaling met een aangename, zakelijke schrijfstijl.

Hoe vertaalt lingohopper jouw CV?

Het cv vertalen

De vertalingen gebeuren bij Lingohopper steeds door native speakers. We vertalen jouw cv op zo’n manier dat deze niet enkel correct is, maar ook een zakelijke, professionele indruk geeft aan de werkgever. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van het vertaalde cv

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we het vertaalde cv altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW CV?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo is jouw cv zeker perfect vertaald en geeft het een goede, professionele eerste indruk aan werkgevers.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE CV’S VERTAALD

De meest populaire talen om een cv in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Je cv laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor een nauwkeurig vertaald cv. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.