Bedrijfsstrategie vertalen

Bedrijfsstrategie vertalen

Wil jij je bedrijfsstrategie laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van bedrijfsstrategieën en andere bedrijfsdocumenten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN BEDRIJFSSTRATEGIE

Volledig en juist vertalen

In een bedrijfsstrategie staat beschreven waar je bedrijf voor staat en waar je ermee naartoe wilt op lange termijn. Je bepaalt de strategische stappen die je als bedrijf wil zetten. Een vertaling van je bedrijfsstrategie komt van pas wanneer je filialen hebt of wilt hebben in het buitenland. Om anderstalige collega’s op eenzelfde lijn te krijgen moet de vertaling van je bedrijfsstrategie volledig en correct vertaald zijn. Zo vermijd je misverstanden en kent iedereen de normen, waarden en doelen van je bedrijf.

Hoe vertaalt lingohopper jouw bedrijfsstrategie?

De bedrijfsstrategie vertalen

Bij vertaalbureau Lingohopper gebeuren de vertalingen steeds door native speakers. We vertalen elke bedrijfsstrategie op zo’n manier dat ze volledig blijft en dat ze de strategie van je bedrijf juist en duidelijk beschrijft voor anderstalige collega’s. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde bedrijfsstrategie

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde bedrijfsstrategie altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW BEDRIJFSSTRATEGIE?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo blijft de informatie van je bedrijfsstrategie exact dezelfde en blijft ze duidelijk voor alle anderstaligen binnen je bedrijf.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE bedrijfsstrategieën VERTAALD

De meest populaire talen om een bedrijfsstrategie in te vertalen:

  • Vertaling van bedrijfsstrategie in het Frans.
  • Vertaling van bedrijfsstrategie in het Engels.
  • Vertaling van bedrijfsstrategie in het Duits.
  • Vertaling van bedrijfsstrategie in het Portugees.
  • Vertaling van bedrijfsstrategie in het Spaans.

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Je bedrijfsstrategie laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor een nauwkeurig vertaalde bedrijfsstrategie. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.