Technische fiche vertalen

Technische fiche vertalen

Wil jij een productfiche laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van technische fiche en andere technische teksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN TECHNISCHE FICHE

Technische info duidelijk en overzichtelijk weergeven

Een technische fiche moet alle technische informatie over een product bevatten op een gestructureerde, duidelijke manier. Bij een vertaling kan een tekst veel langer of korter worden. Daarom is het belangrijk om een technische fiche zo te vertalen dat de teksten niet te lang worden. De technische fiche moet immers snel en makkelijk raadpleegbaar zijn.

Juiste vertaling van vaktermen

Een technische fiche moet volledig en nauwkeurig vertaald zijn. Daarbij komt ook kijken dat productspecifieke termen begrijpbaar vertaald moeten worden. Sommige termen kunnen letterlijk vertaald worden, maar anderen hebben een specifieke vertaling nodig die het best gekend is in de doeltaal. De vertalers van Lingohopper zijn steeds native speakers. Zij weten dus perfect welke termen gangbaar zijn.

Hoe vertaalt lingohopper jouw TEchnische fiche?

Vaktermen van de technische fiche analyseren

Om een technische fiche perfect te vertalen, moet je ook specifieke vaktermen goed kunnen vertalen. Daarom bekijken we eerst aan welke vaktermen extra aandacht moet worden besteed. Specifieke voorkeuren voor de vertaling van vaktermen worden opgenomen in een persoonlijk glossarium.

De technische fiche vertalen

Nadat we de productspecifieke termen van de technische fiche geanalyseerd hebben, gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen de technische fiche op zo’n manier dat hij volledig en makkelijk raadpleegbaar is. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde technische fiche

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde technische fiche altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW TECHNISCHE FICHE?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo behoudt de technische fiche alle informatie en blijft hij makkelijk raadpleegbaar.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE TEchnische fiches VERTAALD

De meest populaire talen om technische fiches in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een technische fiche laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde technische fiches. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.