Functieomschrijving vertalen

Functieomschrijving vertalen

Wil jij een functieomschrijving laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van functieomschrijvingen en andere HR-teksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN FUNCTIEOMSCHRIJVING

Een volledige, perfecte vertaling

Een functieomschrijving helpt je om de juiste persoon te vinden om een bepaalde job in te vullen. De informatie die erop staat moet zo nauw mogelijk aansluiten bij de effectieve functie. Zo zullen sollicitanten relevanter zijn en zul je sneller een goede match vinden om een openstaande vacature in te vullen. Juist daarom moet een functieomschrijving perfect vertaald worden. Alles moet er op de juiste manier in staan. Ook de toon van de functieomschrijving kan belangrijk zijn.

Hoe vertaalt lingohopper jouw FUNCTIEOMSCHRIJVING?

De functieomschrijving vertalen

Eerst moeten we goed weten wat de functie juist inhoudt. We beginnen niet blind te vertalen, maar bekijken eerst grondig het oorspronkelijke document , zodat de volledige inhoud perfect naar de doeltaal vertaald kan worden. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. Zo blijft de inhoud en de toon van de functieomschrijving altijd perfect duidelijk. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde functieomschrijving

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde functieomschrijving altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW FUNCTIEOMSCHRIJVING?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo blijft de functieomschrijving perfect duidelijk en staat alles er netjes in.

Wil jij eens GRATIS proeven van onze vertaalkwaliteit?

Stuur ons dan je brontekst (<300 woorden) en wij sturen je onze top-notch vertaling ter beoordeling toe.
Proef en overtuig jezelf!

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE functieomschrijvingen VERTAALD

De meest populaire talen om functieomschrijvingen in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een functieomschrijving laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde functieomschrijvingen. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.