Statuten vertalen

Statuten vertalen

Wil jij je statuten laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van statuten en andere bedrijfsdocumenten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN STATUTEN

Typisch jargon

In de meeste gevallen worden statuten gebruikt bij oprichtingen van dochterondernemingen of filialen in het buitenland, of bij het kopen van vastgoed. Goede, formele vertalingen zijn hierbij zeker een meerwaarde.

Statuten worden geschreven in een zeer specifiek jargon. Het is een officieel document geschreven in een formeel, juridisch taalgebruik. De professionele vertalers van Lingohopper hebben al jarenlange ervaring in het vertalen van statuten. Ook jouw statuten kunnen ze perfect omzetten naar een andere taal.

Hoe vertaalt lingohopper jouw STATUTEN?

De statuten vertalen

Alle vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen de statuten op zo’n manier dat ze volledig en correct blijven, en dat ze in de juiste, zakelijke stijl geschreven zijn. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde statuten

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde teksten altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW STATUTEN?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo blijft de informatie in je statuten exact dezelfde.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE STATUTEN VERTAALD

De meest populaire talen om statuten in te vertalen:

  • Vertaling van statuten in het Frans.
  • Vertaling van statuten in het Engels.
  • Vertaling van statuten in het Duits.
  • Vertaling van statuten in het Nederlands.
  • Vertaling van statuten in het Spaans.

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Je statuten laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde statuten. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.