Whitepaper vertalen

Whitepaper vertalen

Wil jij een whitepaper laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van whitepapers en andere publicaties.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN WHITEPAPER

Technische infomatie

Een whitepaper informeert erg specifiek en uitgebreid over een bepaald product of dienst. Het beschrijft een probleem en legt in detail uit hoe het product of de dienst in kwestie dat probleem kan aanpakken. Hierbij komt heel wat technische informatie kijken. Deze moet perfect vertaald worden.

Duidelijke structuur en logische opbouw

Omdat er zo veel gedetailleerde technische informatie in staat, kan het moeilijk zijn om een whitepaper duidelijk overzichtelijk te houden. Een whitepaper moet makkelijk raadpleegbaar zijn, ook in andere talen. Daarom worden alle teksten bij vertaalbureau Lingohopper vertaald door moedertaalsprekers. Zij kennen de gangbare technische termen in de doeltaal perfect. Daarnaast kunnen ze de whitepaper overzichtelijk schrijven met een logische opbouw.

Hoe vertaalt lingohopper jouw WHITEPAPER?

Technische informatie vertalen

Voordat we de whitepaper gaan vertalen, bekijken we eerst de vaktermen die in de whitepaper staan. We zorgen dat we elke term correct kunnen vertalen. Op die manier kunnen we de whitepaper perfect vertalen. De whitepaper bevat alle informatie op een duidelijke, goed leesbare manier.

De whitepaper vertalen

Na de analyse van de technische vaktermen gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen de whitepaper op zo’n manier dat alle informatie er duidelijk in verwerkt is en dat de lezer zonder moeite de whitepaper kan raadplegen. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde whitepaper

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde whitepaper altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW WHITEPAPER?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo blijft de whitepaper logisch opgebouwd en overzichtelijk, terwijl alle nodige informatie er in staat.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE WHITEPAPERS VERTAALD

De meest populaire talen om een whitepaper in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een whitepaper laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde whitepapers. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.