SEA-teksten vertalen

SEA-teksten vertalen

Wil jij SEA-teksten laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van SEA-teksten en andere webteksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN SEA-TEKSTEN

Waar voor je geld op Google Ads

SEA staat voor Search Engine Advertising. Je gaat via SEA mensen naar je website of winkel lokken via advertentie op het Google zoeknetwerk. Dit gaat echter niet zonder goede advertentieteksten. Met juiste, relevante advertentieteksten (SEA-teksten) worden je advertenties goedkoper en zullen ze meer klanten opleveren. Je hebt dan ook slechts een beperkt aantal karakters om je advertentie te maken. Dat is in een andere taal niet anders. Ook in andere talen moeten SEA-teksten zo worden opgebouwd dat ze de doelgroep aanspreken en relevant zijn. Meer info over SEA-teksten en Google Ads vind je hier.

Zoekwoorden vertalen

Bij Google Ads geef je enkele zoekwoorden aan Google. Als er op deze zoekwoorden gezocht wordt, toont Google jouw advertentie (als deze relevant geschreven is). De zoekwoorden moeten dus ook vertaald worden, maar deze kunnen verschillen in andere talen. Een zoekwoord kan hier in enorm vaak gebruikt worden, maar de vertaling van datzelfde zoekwoord kan irrelevant zijn in een ander land. Het juist vertalen van zoekwoorden, zodat ze relevant blijven, is dus cruciaal voor goede advertenties op Google Ads.

Hoe vertaalt lingohopper jouw SEA-TEKSTEN?

Zoekwoordanalyse

Om je advertentie zo goedkoop mogelijk te houden en zo veel mogelijk klikken te genereren, heb je de juiste zoekwoorden nodig. Dit zijn echter niet zomaar de letterlijk vertalingen van de huidige zoekwoorden. Een grondige zoekwoordanalyse is dus een must. De professionele vertalers van Lingohopper zijn steeds ervaren native speakers en weten wel al in grote lijnen welke zoekwoorden relevant kunnen zijn.

De SEA-teksten vertalen

Na de zoekwoordanalyse gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen de SEA-teksten op zo’n manier dat ze de doelgroep aanspreken en goed scoren op Google. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde SEA-teksten

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde SEA-teksten altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW SEA-TEKSTEN?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo blijven de SEA-teksten relevant en goedkoop.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE SEA-TEKSTEN VERTAALD

De meest populaire talen om SEA-teksten in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

SEA-teksten laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde SEA-teksten. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.