Vonnis vertalen

Vonnis vertalen

Wil jij een vonnis laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van vonnissen en andere juridische teksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN VONNIS

Juridisch jargon

Een vonnis is een officieel, juridisch document waarin een rechter zijn of haar oordeel over een rechtszaak uitspreekt. Deze moet uiteraard nauwkeurig in orde zijn. Vaak moet een vonnis ook vertaald worden naar de moedertaal van andere belanghebbenden. Ook de vertaling van een vonnis met dus correct zijn en exact dezelfde informatie bevatten. De professionele vertalers van Lingohopper hebben jarenlange ervaring met het vertalen van juridische teksten en kunnen dus ook een vonnis perfect vertalen.

Hoe vertaalt lingohopper een VONNIS?

De vertaling van het vonnis

De vertalingen gebeuren steeds door native speakers met ervaring met het vertalen van juridische teksten. We vertalen het vonnis op zo’n manier dat alle informatie er op dezelfde manier in vermeld staat. Alle specifieke juridische termen zijn ook steeds perfect vertaald. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van het vertaalde vonnis

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we het vertaalde vonnis altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT HET VONNIS?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo behoudt het vonnis alle informatie en zijn alle juridische termen correct vertaald.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE VONNISSEN VERTAALD

De meest populaire talen om een vonnis in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een vonnis laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde vonnis. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.