Pools vertaalbureau

POOLS VERTAALBUREAU

Een tekst laten vertalen in het Pools?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze Poolse vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en zorgen voor nauwkeurige Poolse vertalingen.

WAAROM VERTALEN IN HET POOLS?

Sterk groeiende economie

Polen is al jarenlang een van de snelst groeiende economieën van Europa. Tijdens de financiële crisis in 2009 was Polen zelfs het enige Europese land dat geen recessie kende. De vele Poolse hervormingen na de val van het communisme zijn de Poolse economie ten goede gekomen. Onder meer de grote potentiële groei en de hoge politieke stabiliteit maken van Polen een interessant land voor Europese bedrijven. Poolse vestigingen, en daarbij ook Poolse vertalingen, werden de laatste jaren steeds populairder.

Toerisme in Polen

Ook toeristisch doet Polen het uitstekend. Culturele grootsteden als Warschau, Krakau, Gdansk en Poznan zijn grote toeristische trekpleisters. Ook de overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog, zoals Auschwitz en Birkenau, trekken heel wat toeristen aan. Krakau is zelfs vier jaar op rij uitgeroepen tot ‘citytripstad van het jaar’ in Europa.

Waarom Lingohopper als POOLS vertaalbureau?

Professionele vertalers en native speakers voor jouw Poolse vertaling

Polen is een van de populairste landen om zaken te doen. Om je kansen in Polen te verzilveren heb je wel goede Poolse vertalingen nodig. Polen spreken vaak geen of gebrekkig Engels. Met een correcte Poolse vertaling kun je Poolse zakenrelaties opbouwen en onderhouden. De professionele Poolse vertalers van Lingohopper zijn steeds moedertaalsprekers. Ze vertalen jouw teksten in perfect Pools, rekening houdend met de cultuur van de streek.

Kwaliteitscontrole

Vergissen is menselijk. Zelfs de beste vertalers maken nu en dan een foutje. Daarom kun je bij vertaalbureau Lingohopper rekenen op een uitgebreide kwaliteitscontrole van jouw Poolse vertaling. Zo kunnen wij een correcte, consequente vertaling in het Pools garanderen.

Moderne vertaaltechnieken

Vertaalbureau Lingohopper maakt gebruik van moderne vertaalsoftware om jouw tekst niet alleen zo perfect maar ook zo efficiënt mogelijk in het Pools te vertalen. Vertaalsoftware wordt ook vaak een CAT tool genoemd. CAT staat dan voor Computer Assisted Translation. CAT tools zijn geen automatische vertaalmachines, maar helpen de vertaler bij het vertalen. De belangrijkste onderdelen van CAT tools zijn vertaalgeheugens (translation memories) en woordenlijsten (glossaries).

Wil jij eens GRATIS proeven van onze vertaalkwaliteit?

Stuur ons dan je brontekst (<300 woorden) en wij sturen je onze top-notch vertaling ter beoordeling toe.
Proef en overtuig jezelf!

Vertaalgeheugens of translation memories

Vertaalbureau Lingohopper maakt gebruik van vertaalgeheugens of translation memories om vertalingen sneller en dus voordeliger te kunnen maken. Vertaalgeheugens zijn een tool die stukjes uit eerder gemaakte vertalingen onthoudt. Die stukjes vertaling kunnen dan hergebruikt worden in een volgende vertaling te maken. Vertaalgeheugens komen dus ook de consistentie van een reeks vertalingen ten goede. Niettemin moeten hergebruikte stukjes vertaling steeds gecontroleerd worden. Een zelfde stukje tekst kan in verschillende contexten immers een heel andere betekenis hebben en dat weet de software niet. Daarom zorgt Lingohopper steeds voor een uitgebreide kwaliteitscontrole.

Glossaria om elke term juist te vertalen in het Pools

Naast translation memories maken we bij Lingohopper ook gebruik van glossaria. Dit zijn woordenlijsten waarin de vertalingen van specifieke woorden, termen of uitdrukkingen staan. Zijn er in jouw vakgebied specifieke termen die moeilijk te vertalen zijn in of uit het Pools? Of wil jij een woord steeds op een bepaalde manier vertalen? Dan zetten wij dit in jouw glossarium. Zo kunnen we tijdens het vertalen jouw vertaalwensen steeds makkelijk toepassen.

MEEST VOORKOMENDE TALENPAREN MET HET Pools

Frequent vertaalde talencombinaties met Pools als brontaal

De meest voorkomende talencombinaties met Pools als brontaal zijn Pools-Engels, Pools-Nederlands, Pools-Duits en Pools-Frans

Frequent vertaalde talencombinaties met Pools als doeltaal

De meest voorkomende talencombinaties met Pools als doeltaal zijn Engels-Pools, Nederlands-Pools, Duits-Pools en Frans-Pools

VAAK VERTAALDE ONDERWERPEN VOOR Poolse VERTALINGEN

Populaire onderwerpen om in het Pools te laten vertalen

  • Onze vertalers vertalen ook jouw Websites in het Pools.
  • Onze vertalers vertalen ook jouw Productinformatie in het Pools.
  • Onze vertalers vertalen ook jouw Bedrijfsbrochures in het Pools.
  • Onze vertalers vertalen ook jouw Advertenties in het Pools.
  • Onze vertalers vertalen ook jouw Artikels in het Pools.
  • Onze vertalers vertalen ook jouw Magazines in het Pools.

ANDERE TALEN

Deze talen kunnen ook interessant zijn voor jou

  • Vertaalbureau Lingohopper maakt ook jouw Russische vertalingen.
  • Vertaalbureau Lingohopper maakt ook jouw Slowaakse vertalingen.
  • Vertaalbureau Lingohopper maakt ook jouw Litouwse vertalingen.
  • Vertaalbureau Lingohopper maakt ook jouw Zweedse vertalingen.

Poolse vertaling nodig?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde teksten in en uit het Pools. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.