Bedrijfsbrochure vertalen

Bedrijfsbrochure vertalen

Wil jij een bedrijfsbrochure laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van bedrijfsbrochures en andere bedrijfsdocumenten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN BEDRIJFSBROCHURES

Volledig en juist vertalen

De bedrijfsbrochure van en bedrijf bevat een hoop aan informatie. Het is van belangrijk om het hele document volledig en correct te vertalen zodat alle info wordt meegenomen naar de nieuwe taal. Een bedrijfsbrochure moet jouw bedrijf in een mooi daglicht zetten. Er mogen dus geen stukken ontbreken en elke zin moet juist vertaald zijn, zodat de sfeer van de tekst even positief is.

Eventueel gelokaliseerd

In sommige landen is het nodig om je bedrijfsbrochure te lokaliseren. Sommige zaken moeten in andere talen anders verwoord worden. Een te letterlijke vertaling is vaak ongeschikt om je bedrijf in de verf te zetten. De professionele vertalers van Lingohopper hebben al tal van bedrijfsbrochures vertaald en kunnen hier dus perfect mee om. Onze vertalers zijn ook steeds moedertaalsprekers en weten dus welke termen er wel en niet gangbaar zijn bij de doelgroep.

Hoe vertaalt lingohopper jouw bedrijfsbrochure?

De volledige boodschap van de bedrijfsbrochure zien

Met een bedrijfsbrochure zet je je kwaliteiten in de verf en overtuig je klanten of zakenpartners. In de vertaling ervan moeten alle positieve punten uiteraard terugkomen, en ze moeten minstens even positief overkomen. Daarom analyseren we eerst de bedrijfsbrochure en bepalen we welke punten het belangrijkst zijn. Aan de hand hiervan kunnen we de vertaling beter structureren en afstemmen op anderstaligen.

De bedrijfsbrochure vertalen

Na de analyse van de bedrijfsbrochure gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen elke bedrijfsbrochure op zo’n manier dat hij volledig blijft en dat hij de kwaliteiten van je bedrijf optimaal in de verf zet. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde bedrijfsbrochure

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde bedrijfsbrochure altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW BEDRIJFSBROCHURE?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo blijft de informatie van je bedrijfsbrochure exact dezelfde en overtuigt hij de anderstalige doelgroep optimaal.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE bedrijfsbrochures VERTAALD

De meest populaire talen om een bedrijfsbrochure in te vertalen:

 • Vertaling van bedrijfsbrochure in het Frans.
 • Vertaling van bedrijfsbrochure in het Engels.
 • Vertaling van bedrijfsbrochure in het Duits.
 • Vertaling van bedrijfsbrochure in het Pools.
 • Vertaling van bedrijfsbrochure in het Spaans.

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Drukwerk vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Brochure vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Flyer vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Folder vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Nieuwsbrief vertalen.
 • Vertaalbureau Lingohopper kan ook jouw Website vertalen.

Een bedrijfsbrochure laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde bedrijfsbrochures. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.