Over ons

WAT MAG JE VAN LINGOHOPPER VERWACHTEN?

“Topvertalingen door native speakers. Vertalingen die niet enkel zinnen en woorden, maar vooral ook de boodschap, sfeer en stijl van een tekst overbrengen naar een andere taal. Zo worden vertaalde teksten niet enkel gelezen, maar ook begrepen en gewaardeerd.”
– Bart Pellens
Zaakvoerder Lingohopper

Kom langs en leer ons kennen met
een heerlijke kop koffie.

Meer weten over Lingohopper?

Het verhaal van Lingohopper

Vertaalbureau Lingohopper is een aanbieder van top-notch vertalingen. Als Belgisch vertaalbureau in het hart van Europa zit meertaligheid als het ware in ons DNA. Sinds 2013 zijn wij dan ook de vertrouwde vertaalpartner van een steeds groeiende schare nationale en internationale klanten uit tal van sectoren. Ons vertaalbureau werkt zowel voor KMO als voor grote internationale organisaties.

Onze missie

Communicatie tussen anderstaligen mogelijk maken, is de missie van ons vertaalbureau. Zonder communicatie valt immers als stil. Het is onze passie ervoor te zorgen dat bedrijven en organisaties die over de grenzen heen zaken doen, probleemloos kunnen communiceren met klanten en leveranciers. De taalbarrière opheffen, dat is waar vertaalbureau Lingohopper naar streeft.

Onze waarden

Vertaalbureau Lingohopper hecht een grote waarde aan een open en eerlijke relatie met klanten, leveranciers en andere stakeholders. Wij geloven sterk in wederzijds respect en erkennen ieders eigenheid. Onze aanpak is er een met de voetjes op de grond. We doen ons werk met 100 % inzet en streven daarbij naar perfectie, maar zonder veel ophef te maken. Ons vertaalbureau werkt graag samen met en al zijn stakeholders. De synergie tussen ons creëert immers een win-winsituatie voor iedereen.

Meer weten over Lingohopper?

Laat een berichtje achter met jouw vraag of opmerking. Een antwoord komt er snel aan. Wil je de prijs van een vertaling weten? Dan kun je snel en makkelijk een prijsaanvraag doen.

1 januari 2013

Opstart Así-Es language solutions

Así-Es is een one-stop-shop voor taaldiensten: content creation, vertaling, taalcursussen en export facilities.

1 januari 2013
april 1, 2014

Nieuw kantoor in Zonhoven

Así-Es neemt zijn intrek in een nieuw kantoor in Zonhoven.

april 1, 2014
1 oktober 2018

Oprichting miQipo.

De taalcursussen voor bedrijven en organisaties van Así-Es worden vanaf nu gegeven onder de merknaam miQipo.

1 oktober 2018
1 augustus 2019

Oprichting Lingohopper

Omwille van de sterke groei van de vertaaltak en de eigenheid van de activiteit worden de vertalingen van Así-Es verzelfstandigd onder de merknaam Lingohopper.

1 augustus 2019