Car policy vertalen

Car policy vertalen

Wil jij een car policy laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van car policies en andere HR-teksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN CAR POLICY

Contractuele schrijfwijze en opbouw

Omdat het over een soort contract gaat, zijn car policies vaak op een specifieke, juridische manier opgebouwd. Een contractuele schrijfwijze is moeilijker te vertalen dan een gewone tekst. Daarom laten wij elke car policy vertalen door een ervaren vertaler met de doeltaal als moedertaal. Zo kunnen we jouw car policy perfect vertalen zodat elke impliciete en expliciete regels er klaar en duidelijk in staan.

Hoe vertaalt lingohopper jouw CAR POLICY?

De Car Policy vertalen

Eerst moeten we goed weten wat er juist in de car policy staat, zodat de inhoud en boodschap netjes naar de doeltaal vertaald kan worden. Na een grondige analyse van de car policy gaan we over tot de effectieve vertaling. De vertalingen gebeuren steeds door native speakers. We vertalen de car policy op zo’n manier dat elk detail erin blijft, zodat impliciet en expliciet er hetzelfde in staat als het origineel. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde car policy

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde car policy altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW CAR POLICY?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo blijft de car policy en de inhoud ervan exact dezelfde in een andere taal.

Wil jij eens GRATIS proeven van onze vertaalkwaliteit?

Stuur ons dan je brontekst (<300 woorden) en wij sturen je onze top-notch vertaling ter beoordeling toe.
Proef en overtuig jezelf!

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE CAR POLICIES VERTAALD

De meest populaire talen om car policies in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een car policy laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde car policies. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.