Hoogmartens

over onze vertaalklant

Hoogmartens wegenbouw

Hoogmartens uit Opglabbeek is een toonaangevend wegenbouwbedrijf voor het onderhouden en aanleggen van buitenverhardingen. De Nederlandse markt wordt daarbij ook regelmatig betreden en Wallonië is reeds lang geen onbekend terrein meer. Regelmatig zorgt Hoogmartens ook nog veel verder voor wegenbouw en -onderhoud.

Doelstelling

Duidelijke algemene voorwaarden voor buitenlandse klanten

Hoogmartens verzorgt steeds vaker wegenbouw en -onderhoud in het buitenland. Om goede afspraken te maken en misverstanden te voorkomen, wilde Hoogmartens perfecte Engelse vertalingen van de algemene voorwaarden. Daar zorgden onze professionele vertalers voor.

Wat deden we?

Brontalen en doeltalen

Nederlands – Engels

Algemene voorwaarden vertalen

Omdat Hoogmartens een opdracht kreeg van een Engelstalige expat, waren perfecte Engelse vertalingen van de algemene voorwaarden nodig. Onze professionele vertalers hebben bakken ervaring met het vertalen van algemene voorwaarden en voerden ook dit vertaalproject perfect uit.

Hoogmartens