Gold Meat

over onze vertaalklant

Gold Meat: Artisanale geleiproducten

Gold Meat is in de Benelux de trotse marktleider in het produceren en verdelen van artisanale geleiproducten. De vleesproducten worden gemaakt op een authentieke en traditionele manier, waardoor ze een volle, smeuïge smaak krijgen. Een zeer gevarieerd assortiment aan vleesproducten wordt geëxporteerd van Heusden-Zolder tot ver buiten België.

Doelstelling

Vertaalde documenten voor vlotte export

Gold Meat exporteert zijn vleesproducten naar tal van andere landen. Om deze handel goed te laten verlopen, zijn er correcte technische en financiële documenten nodig in verschillende talen. Op die manier kunnen er geen misverstanden voorvallen en staat alles te allen tijde voor alle partijen duidelijk op papier. Lingohopper vertaalt deze documenten voor Gold Meat.

Wat deden we?

Brontalen en doeltalen

Nederlands – Frans
Nederlands – Duits
Nederlands – Russisch

Financiële en technische documenten vertalen

Lingohopper vertaalde de belangrijke documenten voor de export van de producten Gold Meat. Door alle documenten met oog voor detail correct te vertalen, verloopt de handel vlotter en gebeuren en minder misverstanden. Omdat elke tekst bij Lingohopper vertaald wordt door native speakers, is elke tekst ook makkelijk verstaanbaar en worden technische of sectorspecifieke termen perfect vertaald.

Gold Meat