Van Cranenbroek

over onze vertaalklant

Van Cranenbroek

Van Cranenbroek is een winkelketen met vier filialen in Nederland en een in Oudsbergen. Klanten kunnen er voor tal van productcategorieën terecht, van gezelschapsspelletjes tot tuingereedschap. Het familiebedrijf verzorgt zelf de distributie van producten en verstuurt twee keer per maand een folder met aanbiedingen en nieuwe producten.

Doelstelling

Een meertalige folder

Om een grotere doelgroep te bereiken, wil Van Cranenbroek zijn folder versturen in meerdere talen. Een folder in het Nederlands, Duits en Frans zou zowat de gehele doelgroep moeten kunnen bereiken. Wij vertaalden voor Van Cranenbroek de folder in het Frans.

Wat deden we?

Brontalen en doeltalen

Nederlands – Frans

Folder vertalen

Lingohopper vertaalde de folder van Van Cranenbroek in opdracht van Drukkerij Grafix. Onze native vertalers namen de folder onder handen en zorgden voor perfecte vertalingen van informatie, producten en aanbiedingen. We zorgden er ook voor dat elke tekst netjes op zijn plaats paste, zodat de folder praktisch klaar was om naar de drukker te gaan.

Van Cranenbroek