CityD

over onze vertaalklant

CityD: Dynamic city improvement

CityD is een bedrijf uit Houthalen-Helchteren dat gespecialiseerd is in centrummanagement. Ze versterken de stedelijke en binnenstedelijke dynamiek van een stad aan de hand van gericht onderzoek. Ze adviseren en helpen publieke en private actoren bij het nemen van beleids- en investeringsbeslissingen.

Doelstelling

Een frisse, duidelijke website in 3 talen

Een goede website is cruciaal om online visibiliteit te ontwikkelen en klanten binnen te halen via het internet. CityD koos daarom voor een frisse nieuwe site. Om zo veel mogelijk steden en besturen aan te spreken, werd de website door ons vertaald in twee talen.

Wat deden we?

Brontalen en doeltalen

Nederlands – Frans
Nederlands – Engels

Websiteteksten vertalen

Lingohopper vertaalde de websiteteksten van CityD. Onze native vertalers namen de website onder handen en zorgden voor teksten die nauwkeurig afgestemd zijn op de verwachtingen van anderstalige bezoekers. De website behoudt in iedere taal duidelijkheid en een logische structuur. Ook wordt er bij het vertalen van websites steeds aan Google gedacht. De teksten zijn zo vertaald dat ze geoptimaliseerd zijn voor het algoritme van de Google zoekmachine.

Bekijk de Franse website
Bekijk de Engelse website

CityD