Uittreksels van registers vertalen

Uittreksels van registers vertalen

Wil jij je uittreksel van een register, zoals een geboorteakte of een huwelijksakte laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van uittreksels van registers en andere persoonlijke documenten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN UITTREKSELS VAN REGISTERS

Nauwkeurig vertalen met oog voor detail

De persoonlijke informatie die in uittreksels van registers staat moet met extra nauwkeurigheid vertaald worden. De info moet exact dezelfde blijven in een andere taal. De professionele beëdigde vertalers van Lingohopper zorgen voor perfecte vertalingen van jouw uittreksels van registers.

Hoe vertaalt lingohopper jouw uittreksels van registers?

De uittreksels van registers vertalen

De vertalingen gebeuren bij Lingohopper steeds door native speakers. We vertalen jouw uittreksels van registers op zo’n manier dat alle info er volledig en nauwkeurig in staat. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde uittreksels van registers

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde uittreksels altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW UITTREKSELS VAN REGISTERS?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo zijn jouw uittreksels zeker perfect vertaald.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE UITTREKSELS VAN REGISTERS VERTAALD

De meest populaire talen om een uittreksel in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Uittreksels van registers laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde uittreksels van registers. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.

Pin It on Pinterest