Top-notch vertalingen

Top-notch vertalingen

Top-notch, Engels voor eersteklas, uitstekend, van de bovenste plank volgens het woordenboek.
Vertalingen van topkwaliteit gemaakt door ervaren vertalers die vertalen in hun moedertaal.

De prijs van je vertaling weten?

Kies je taal en bestand en wij berekenen de prijs van jouw vertaling.

Waaraan herken je een top-notch vertaling door Lingohopper?

Vertaling door moedertaalsprekers

Een moedertaal heet niet zomaar moedertaal. Het is de taal die je van kleinsaf aan spreekt. Het is dus logisch dat je die het beste kent. Bijna al de vertalers van vertaalbureau Lingohopper zijn moedertaalsprekers van hun doeltaal of evenwaardig door ervaring. Bijvoorbeeld omdat ze al jaren in het buitenland wonen en leven. Alleen vertalers-moedertaalsprekers kunnen de fijne nuances in een vertaling leggen die van een tekst een top-notch vertaling maakt. Ze zorgen ervoor dat een vertaalde tekst door de lezer niet meer als een vertaling wordt herkend.

Vertaling door zorgvuldig geselecteerde professionele en ervaren vertalers

Een top-notch vertaling van vertaalbureau Lingohopper wordt altijd gemaakt door professionele vertalers, die voor hun werk behoorlijk vergoed worden. Ook dat is een garantie voor een uitstekende vertaling. Wij werken niet met vertalers uit lageloonlanden, die omwille van de lage tarieven een vertaling vaak zo snel mogelijk willen afwerken en daarom onvoldoende aandacht hebben voor de kwaliteit van de vertaalde tekst.

De vertalers van vertaalbureau Lingohopper zijn allemaal hoog opgeleide en ervaren taalprofessionals. Daarnaast hebben zij ook een brede algemene kennis. Vaak zijn zij bovendien gespecialiseerd in een bepaald onderwerp of in een bepaald vakgebied.

Vertaalbureau Lingohopper selecteert zijn vertalers met de grootste zorg en wij gaan met elkaar om als partners. Dat komt de kwaliteit van jouw vertaling ten goede. Vertaalbureau Lingohopper kent zijn vertalers uitstekend dankzij doorgedreven kwaliteitstesten en een jarenlange intensieve samenwerking.

Wil jij eens GRATIS proeven van onze vertaalkwaliteit?

Stuur ons dan je brontekst (<300 woorden) en wij sturen je onze top-notch vertaling ter beoordeling toe.
Proef en overtuig jezelf!

Kwaliteitscontrole

Een vertaling van vertaalbureau Lingohopper wordt voor de levering aan onze klanten altijd gecontroleerd. Wij controleren de spelling en de grammatica en kijken na of de zinsbouw correct is. Verder controleren we of cijfers, getallen, telefoonnummers, … correct in de vertaling werden overgenomen. Onze controle is een garantie voor een top-notch vertaling.

Zorgvuldige projectbegeleiding in nauw contact met jou

Jouw projectmanager bij vertaalbureau Lingohopper doet er alles aan om jouw vertaalproject vlot te laten verlopen. Hij of zij analyseert de te vertalen tekst en maakt hem klaar voor vertaling. Vervolgens wijst hij of zij de vertaling toe aan de meest geschikte vertaler en proeflezer en volgt hij of zij de vertaling op. Onze projectmanager staat ter beschikking voor al jouw vragen en zal ervoor zorgen dat jouw wensen maximaal gerealiseerd worden. Hij of zij is ook de tussenpersoon tussen jou en de vertaler indien er vragen zouden zijn. Als je tekst vertaald is, dan controleert onze projectmanager of je vertaling uitgevoerd is in overeenstemming met jouw opdracht. Vervolgens stuurt hij of zij je jouw top-notch vertaling toe.

Bekijk ook onze andere vertaaloplossingen