Proeflezen en revisie van jouw teksten

PROEFlezen en revisie van jouw teksten

Heb je een professionele tekst geschreven of vertaald, maar zou je graag willen dat een taalprofessional er nog even naar kijkt? Groot gelijk, want 4 ogen zien meer dan 2. Lingohopper proefleest of reviseert al jouw teksten.

De prijs van proeflezen of reviseren weten?

Vraag je gratis offerte via de knop hieronder

Lingohopper proefleest of reviseert al jouw teksten

Proeflezen

Heb je zelf een vertaling gemaakt, maar ben je er niet helemaal zeker van? Of heb je een vertaling gekregen van een leverancier, maar wil je de kwaliteit ervan toch even laten controleren? Een goed idee want 4 ogen zien meer dan 2. 
Vertaalbureau Lingohopper proefleest jouw vertalingen. Onze taalprofessionals controleren de spelling, grammatica en zinsbouw. Zo ben jij zeker van een goede vertaling.

Revisie

Net zoals proeflezen is revisie een controle van een vertaalde tekst. Vertaalbureau Lingohopper controleert de spelling, grammatica en zinsbouw van jouw vertaling. Maar revisie gaat nog een stapje verder dan proeflezen. Tijdens de revisie vergelijken we de vertaalde tekst ook inhoudelijk nog eens met de brontekst. Indien nodig passen we de woordkeuze en stijl van de vertaling aan. 
Als je een tekst wilt laten vertalen, waarbij  werkelijk de kleinste nuance of het minste interpretatieverschil van groot belang zijn, dan raadt vertaalbureau Lingohopper de extra service van een revisie sterk aan.

Vertaalbureau Lingohopper verzorgt geen proeflezingen of revisies van vertalingen die gemaakt werden via automatische vertaling of machinevertaling.

Heb je een vraag over proeflezen of een revisie?

Geef ons even een seintje, dan zorgen wij snel voor een antwoord.
Je mag ons natuurlijk ook even bellen.

Pin It on Pinterest