Geboorteakte vertalen

Geboorteakte vertalen

Wil jij je geboorteakte laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van geboorteaktes en andere persoonlijke documenten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN GEBOORTEAKTE

Nauwkeurig vertalen met oog voor detail

De persoonlijke informatie die in een geboorteakte staat moet met extra nauwkeurigheid vertaald worden. De info moet exact dezelfde blijven in een andere taal. De professionele beëdigde vertalers van Lingohopper zorgen voor een perfecte vertaling van jouw geboorteakte.

Hoe vertaalt lingohopper jouw geboorteakte?

De geboorteakte vertalen

De vertalingen gebeuren bij Lingohopper steeds door native speakers. We vertalen jouw geboorteakte op zo’n manier dat alle info er volledig en nauwkeurig in staat.. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde geboorteakte

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we de vertaalde geboorteakte altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT JOUW GEBOORTEAKTE?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo is jouw geboorteakte zeker perfect vertaald.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE geboorteaktes VERTAALD

De meest populaire talen om een geboorteakte in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Je geboorteakte laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor een nauwkeurig vertaalde geboorteakte. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.

Pin It on Pinterest