Dagvaarding vertalen

Dagvaarding vertalen

Wil jij een dagvaarding laten vertalen?
Laat dat maar aan een van onze professionele vertalers over. Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van dagvaardingen en andere juridische teksten.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET VERTALEN VAN EEN DAGVAARDING

Juridisch jargon

Een dagvaarding is een officieel, juridisch document waarmee een persoon wordt opgeroepen om voor de rechtbank te verschijnen. Deze moet nauwkeurig in orde zijn. Om een anderstalige op te roepen voor de rechtbank heb je een correct vertaalde dagvaarding nodig. De professionele vertalers van Lingohopper hebben jarenlange ervaring met het vertalen van juridische teksten en kunnen dus ook een dagvaarding perfect vertalen.

Hoe vertaalt lingohopper een dagvaarding?

De vertaling van de dagvaarding

De vertalingen gebeuren steeds door native speakers met ervaring met het vertalen van juridische teksten. We vertalen de dagvaarding op zo’n manier dat alle informatie er op dezelfde manier in vermeld staat. Alle specifieke juridische termen zijn ook steeds perfect vertaald. Bij elke vertaling houden we ook rekening met jouw specifieke wensen voor de vertaling. Misschien is er een term die je op een bepaalde manier wilt laten vertalen? Geen probleem. Wij zetten al je vertaalvoorkeuren in je glossarium zodat elke tekst vertaald wordt zoals jij dat wil.

Controle van de vertaalde dagvaarding

Zelfs de beste vertaler kan soms een foutje maken. Daarom controleren we het vertaalde dagvaarding altijd nog eens. We controleren de vertalingen aan de hand van moderne vertaalsoftware op onder andere dubbele vertalingen. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen.

WIE VERTAALT DE DAGVAARDING?

Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal

Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal. Native speakers kunnen termen, uitdrukkingen en achterliggende gedachten het beste vertalen. Zo behoudt de dagvaarding alle informatie en zijn alle juridische termen correct vertaald.

IN DEZE TALEN WORDEN DE MEESTE DAGVAARDINGEN VERTAALD

De meest populaire talen om een dagvaarding in te vertalen:

ANDERE ONDERWERPEN

Deze onderwerpen kunnen ook interessant zijn voor jou

Een dagvaarding laten vertalen?

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde dagvaardingen. Doe gratis een prijsaanvraag en samen kijken we hoe we jouw vertaalproject het beste kunnen aanpakken.

Pin It on Pinterest