Imprimerie Casterman

over onze vertaalklant

Imprimerie Casterman

Imprimerie Casterman, sinds 1776 gevestigd in Doornik, is onderdeel van de Belgisch/Nederlandse drukkerijgroep waar naast Koninklijke Drukkerij Em. De Jong, gevestigd op de grens van België en Nederland, ook Mercator Press uit Jabbeke (BE), Janssen/Pers uit Gennep (NL) en Kampert-Nauta uit Oss (NL) deel van uitmaken. Tezamen beschikken deze bedrijven over 18 rotatiepersen, 5 vellenpersen en 7 digitale drukpersen en behoren gezamelijk tot de belangrijkste drukkerijgroepen in West-Europa. Met name voor retail klanten uit België, Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk worden oplossingen voor hun drukwerkbehoeften ingevuld. Belangrijke pijlers hierbij zijn huis-aan-huis folders en Point-Of-Sale materialen. Tevens worden innovatieve automatiseringsoplossingen op marketinggebied aangeboden.

Doelstelling

Aanvullende afspraken tussen personeel en onderneming vastleggen in bijlage aan de CAO

Imprimerie Casterman en de personeelsdelegatie maakten bijkomende afspraken in verband met de arbeidsorganisatie en legden die vast in een bijlage aan de CAO.

Wat deden we?

Brontalen en doeltalen

Nederlands – Frans

CAO vertalen

Imprimerie Casterman maakt deel uit van drukkerijgroep Em. de Jong. De communicatie verloopt er zowel in het Nederlands als in het Frans. Vertaalbureau Lingohopper zorgde voor de Franse vertaling van de aanvulling bij de CAO van Imprimerie Casterman.

Imprimerie Casterman