BeeNobby

over onze vertaalklant

Communicatiebureau BeeNobby

BeeNobby is een communicatiebureau uit Zonhoven dat bedrijven en ondernemingen helpt met marketing en communicatie. Aan de hand van ‘Buzzy Communication’ vinden ze leads en klanten voor bedrijven, steeds doelgericht en binnen een vooropgestelde strategie.

Logo communicatiebureau BeeNobby

Doelstelling

Marketing en merkbekendheid in Franstalig België

Met gerichte advertising op het Google zoeknetwerk en creatieve bedrijfsteksten wilde BeeNobby meer naamsbekendheid in Wallonië genereren. Hiervoor zijn goede marketingteksten en bedrijfsteksten nodig die dezelfde boodschap overbrengen, maar perfect zijn afgestemd op het Franstalige deel van de bevolking. Voor die teksten zorgde Lingohopper.

Wat deden we?

Brontalen en doeltalen

Nederlands – Frans

Marketingvertalingen

Lingohopper vertaalde de Google advertenties van BeeNobby op zo’n manier dat ze perfect afgestemd zijn op de Franstalige doelgroep. Niet enkel qua taal, maar ook qua inhoud en toon. We vertaalden daarnaast ook e-mailings zodat ze met dezelfde boodschap en toon naar de doelgroep in Wallonië verstuurd konden worden.

Bedrijfsteksten en vertalen

Ook bedrijfsteksten werden door Lingohopper onder handen genomen. Op die manier wilde BeeNobby potentiële klanten in Wallonië aanspreken.

BeeNobby