Historium Brugge

over onze vertaalklant

Historium Brugge

Het Historium Brugge is een veelbezochte toeristische trekpleisters van de stad. Bezoekers kunnen er de Gouden Eeuw van Brugge beleven. Aan de hand van rondleidingen in virtual reality wanen bezoekers zich in het middeleeuws Brugge.

Doelstelling

De ultieme ervaring, ook in andere talen

Brugge is een populaire stad voor toeristen uit het binnen- en buitenland. Om de ervaring van het Historium voor iedereen optimaal te maken, zijn perfecte vertalingen nodig. Toeristen van over de hele wereld moeten de rondleiding perfect kunnen volgen. De informatie moet klaar en duidelijk blijven zonder iets af te doen van de gehele ervaring. Daarom zorgde Lingohopper van de vertaling van de volledige VR-tour en de teksten op de website.

Wat deden we?

Brontalen en doeltalen

Engels/Nederlands – Duits
Engels/Nederlands – Spaans
Engels/Nederlands – Italiaans
Engels/Nederlands – Japans
Engels/Nederlands – Portugees
Engels/Nederlands – Russisch
Engels/Nederlands – Chinees

Vertaling VR-experience

Lingohopper vertaalde de teksten van de VR-beleving van het Nederlands en Engels naar het Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch en het Chinees. Bij zulke historische informatie moet alles perfect vertaald zijn, zodat betekenissen niet veranderen bij het vertalen.

Onze professionele vertalers namen de hele beleving onder handen waardoor toeristen van over de hele wereld de VR-beleving van Historium Brugge perfect kunnen ervaren. Ook de bijhorende websiteteksten werden vertaald door Lingohopper.

Historium Brugge